zaloguj   |   załóż konto

Czekolada bez tajemnic, temperowanie i tabliczki

Marcin Paździor

Szkolenie dla każdego, kto zaczyna przygodę z samodzielną pracą z czekoladą i chciałby zbudować solidne fundamenty swojego warsztatu pracy.

  • Opis
  • Program
  • Nauczyciel
  • Dodaj opinię...

Podczas intensywnego dwugodzinnego szkolenia uczestnicy przekonają się, że czekolada wcale nie musi być "kapryśną damą", że wystarczy wiedzieć jak z nią pracować, by była źródłem ogromnej satysfakcji.

Marcin Paździor, specjalista z wieloletnim doświadczeniem, podzieli się z uczestnikami swoją wiedzą i umiejętnościami, dzięki czemu każdy, kto ukończy to szkolenie będzie znał 3 sposoby temperowania czekolady, będzie umiał samodzielnie przygotować tabliczki czekolady, a także posiądzie teoretyczną wiedzę na temat rodzajów czekolady, jej uprawy, i wiele innych ciekawych faktów.

Wybierz termin...
cena z VAT:

370 zł